Kunst- en Atelierroute 2018

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 kunt u tussen 12:00 en 17:00 kunst kijken tijdens de Kunst- en Atelierroute van Albrandswaard.

In tegenstelling tot andere jaren exposeer ik dit jaar niet thuis in mijn atelier, maar sta ik samen met vier andere kunstenaars in Het Buytenhuis, op zorgboerderij De Buytenhof aan de Rijsdijk 98 te Rhoon (hemelsbreed onze buren om de hoek). Daar zal een deel van mijn werk te zien en te koop zijn, voor meer impressies van de diverse werken die ik maak verwijs ik graag naar het "portfolio" op mijn website.

Dit jaar staat de route in het teken van Bob Kemper, het oudste nog actieve lid van de kunstkring, met de titel "Bob's Special". Mijn bijdrage aan deze "hommage" is een aantal sieraden die ik heb ontworpen door delen uit het werk van Bob te snijden en deze kleurige stukjes te verwerken in mijn sieraden. Deze sieraden zijn, naast op de locatie Buytenhuis, ook nog bij drie andere locaties te zien en te koop.

Verder is er een boekje met het werk van Bob verschenen dat tesamen met een tasje, waarop ook een van zijn zwart-wit tekeningen is afgebeeld, te koop wordt aangeboden voor € 5,00 / stuk. 

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.kunstkring-albrandswaard.nl/

Bekijk ook de promovideo op RTV Albrandswaard, gemaakt door Dick Roelse.